Ons team

Wouter Moen

Director of Operation dentsu Benelux

“Meer informatie? Bekijk zijn LinkedIn! ”

“Door een stapje buiten je comfort zone te zetten, gecombineerd met het juiste duwtje in de rug van de organisatie, zul je altijd het beste uit jezelf kunnen halen en ook voor je klanten.”; dit is het mantra dat Wouter dagelijks in de praktijk probeert te brengen.

Ooit zelf bij iProspect begonnen als PPC Trainee, is Wouter in zijn huidige rol als Operations Director verantwoordelijk voor alle specialistenteams. Samen met de Heads van de verschillende disciplines draagt hij zorg voor de kwaliteit en innovatie van onze services en daarmee het werk voor onze klanten. 

Daarnaast ziet hij het als zijn doel om zoveel mogelijk iProspect brainpower vrij te spelen en verder te ontwikkelen voor onze klanten. Hierin staan slim automatiseren en proactieve leertrajecten voor alle iProspecters centraal.

Per 1 januari 2021 eeft de mediatak van dentsu Benelux een nieuw managementteam aangesteld dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding over de 250 medewerkers van de bureaus iProspect, Carat, dentsu X, Vizeum, Posterscope en dentsu data labs.Het managementteam bestaat uit Els Wijnstekers, director of client management, Michael Willems, director of strategy en Wouter Moen, director of operations.