Horizontal image of a man's side profile
Inzichten
#WhitePaper

Future Focus 2021: Brands Accelerated

Nu downloaden

BEN JIJ KLAAR OM JOUW MERK TE VERSNELLEN?

Volgens de laatste iProspect Global Client Survey is het beter integreren van merk- en prestatiemarketing de belangrijkste uitdaging voor merken in 2021.

Voortbouwend op de reacties van meer dan 200 topmarketeers in 29 markten, onderzoekt Future Focus 2021: Brands Accelerated de kansen, uitdagingen en complexiteiten op korte en lange termijn van het samenbrengen van merk en prestaties op drie strategische gebieden.
 
- Commerce everywhere onderzoekt hoe het huis de nieuwe handelsgrens is, hoe shoppable media merken kunnen helpen de kloof tussen inspiratie en transactie te overbruggen, en de kansen die worden geboden door de opkomst van geassisteerde handel.
- The battle for attention bespreekt hoe merken de aandacht van de consument kunnen trekken en omzetten via media, creativiteit, inclusiviteit en gebruikerservaring.
- The new data playbook gaat in op de nieuwe datacontext die merken nodig hebben om te navigeren, gevormd door veranderende consumentenverwachtingen op het gebied van privacy en door restrictiever beleid rond het verzamelen van gegevens.

Download nu jouw exemplaar voor inspiratie en advies over hoe je jouw merk en prestatie-inspanningen beter kunt verenigen om jouw merk te versnellen.

Horizontal image of a man's side profile

Download "Future Focus 2021: Brands Accelerated "