Cases

Risskov Rejser

OneSearch sikrede besparelser ved at prioritere organisk synlighed, når det var muligt

Problemstilling: Kannibalisme mellem paid og organic

Risskov Rejser er et anerkendt rejsebureau med mange års erfaring i branchen. De er specialister i rundrejser og skræddersyede rejser til store dele af verden. Udfordringen var, at de ville prioritere deres organiske tilstedeværelse, hvor de var stærke, i stedet for at kannibalisere trafikken mellem paid og organic. Vi ønskede i fællesskab, at udnytte de unikke muligheder, vi har mellem paid og organic med OneSearch, der viser, hvordan søgeaktiviteter påvirker hinanden og dermed effektivt kan spare på budgettet på paid.

Effektive synergier

Ved at anvende vores unikke OneSearch-tilgang har vi skabt synergier på tværs af paid og organic som helhed.

+21%

Organic sessions

Strategi: OneSearch øgede den samlede synlighed

Strategien var at skabe en algoritme, der kunne styre den betalte synlighed efter, hvor god den organiske tilstedeværelse var på de enkle søgninger. Samtidig ville Risskov Rejser få mere ud af organic og deres betalte mediespend ved at maksimere den samlede synlighed, eksempelvis ved at være tilstede med en betalt annonce på de søgninger, hvor de havde mindst organisk tilstedeværelse.

Mere synlighed og større besparelse

Ved at optimere Risskov Rejsers samlede synlighed på Google er det lykkedes at få markant mere ud af den organiske tilstedeværelse samtidig med, at de sparede 24% på deres media spend. Ved at bruge OneSearch har vi kunnet se de overlappende søgeord og undgå at spilde budget på de søgeord, hvor de alligevel har stor organisk synlighed.