Cases

Dynaudio

Indhold til relevante micro-moments skabte øget synlighed i beslutningsprocessen

Problemstilling: Beslutningen om valget af rette højtaler

Beslutningen om hvilken højtaler, du skal købe, er ret kompliceret. De er både dyre og har forskellige funktioner og design. Derudover er der mange forskellige udbydere på markedet, og relevant content kan derfor være med til at differentiere et brand. Da mange af udbyderne allerede var synlige i søgeresultaterne, vidste Dynaudio også, at det ville være udfordrende at overgå dem med en standard SEO- og contentstrategi.

Øget mængden af kvalitetstrafik

Ved at være synlig med relevant indhold, i nøje udvalgte micro-moments, er Dynaudio blevet rådgiver i at hjælpe deres målgrupper med at træffe en købsbeslutning.

Rank 1

Forretningskritiske søgeord

+22%

Sessions

-43%

Bounce rate

+36%

Session duration

Strategi: Tilstede under vigtige micro-moments

Da vi analyserede data fra Google, så vi en stigende efterspørgsel i søgninger, der var forbundet til "inspiration", "bedømmelser" og "where-to-buy". Brugerne søgte efter content, der ville hjælpe med at træffe beslutninger. Vores ambition var derfor at rådgive brugerne i de micro-moments, der er, når de søger efter content relateret til high-end højttalere. Vores strategi var at skabe content til hver del af beslutningsprocessen, fra high-funnel til low-funnel og loyalitetsmoments, med afsæt i iProspects intelligente contentløsning.

Eksekvering: En bedre oplevelse med brandet

Vi analyserede brugernes interaktion med sitet, altså deres adfærd, hensigt og opholdstid, hvilket var en vigtig indsigt for at kunne optimere indholdet. Her bemærkede vi hvilke landingssider og elementer, der havde en dårlig performance, som vi forbedrede med nyt content og derved skabte en bedre oplevelse for brugerne.

Effekt: Synlighed i hele beslutningsprocessen

Det lykkedes at gøre Dynaudio til rådgiver i de micro-moments, der er vigtige for deres målgrupper. De rangerer nu nummer 1 på flere forretningskritiske søgeord, som i alt gav 101.790 flere organiske sessioner sammenlignet med forrige år. Det svarer til en stigning på over 22%. Engagementet med indholdet steg samtidig med 36,28% (fra 03:27 minutter til 04:42 minutter), hvilket indikerede, at indholdet blev både mere spændende og relevant for brugernes hensigt og søgeadfærd.