Cases

jem & fix

Ændring af setup tilpasset brugeradfærd genererede vækst i omni-channel performance

Problemstilling: Optimering offline eller online?

Forbrugere er forskellige og nogle ønsker at handle i butik, mens andre helst vil handle online. At optimere efter flere KPI'er på én gang kan være udfordrende - især online og offline KPI'er, da disse ofte er modstridende. Et opfyldt online mål vil, højst sandsynligt, resultere i mangel på opfyldelse af et offline mål.

Flere besøgende og stigende salg

Ved at være bevidst om brugernes adfærd på forskellige devices har vi optimereret efter både offline og online KPI’er. Antallet af besøgende i butikkerne og onlinesalget er steget.

+151%

Omni-omsætning

+155%

Omni-ROAS

+163%

Store Visits

+62%

Forbedring af pris pr. Store Visit

Strategi: Tilstede under vigtige micro-moments

Da vi analyserede data fra Google, så vi en stigende efterspørgsel i søgninger, der var forbundet til "inspiration", "bedømmelser" og "where-to-buy". Brugerne søgte efter content, der ville hjælpe med at træffe beslutninger. Vores ambition var derfor at rådgive brugerne i de micro-moments, der er, når de søger efter content relateret til high-end højttalere. Vores strategi var at skabe content til hver del af beslutningsprocessen, fra high-funnel til low-funnel og loyalitetsmoments, med afsæt i iProspects intelligente contentløsning.

Effekt: Flere besøgende og mere salg

Strategien, med at optimere mobilsøgninger mod Store Visits samt desktop- og tabletsøgninger mod online-konverteringer, har betydet markante stigninger i både antallet af butiksbesøgende og onlinesalg. Alt dette ud fra samme medieinvestering.