Cases

Elgiganten

Vi skaber mærkbare resultater ved at udnytte mulighederne med Google

Problemstilling: Øge den lokale synlighed på Google

Elgiganten er et af Danmarks stærkeste brands med en god online tilstedeværelse, hvilket driver meget trafik til websitet. Samtidig har Elgiganten mange lokale varehuse, der også er et stort fokus - både online og offline. Udfordringen var at øge den lokale synlighed på Google og i Google Maps for hvert enkelt varehus og derved drive trafik.

Kvalitetstrafik, som konverterer bedre

Kvaliteten af trafik fra Google My Business er højere end den generelle trafik til websitet - der i forvejen er høj. Brugerne konverterer oftere, samtidig med at de lægger mere i kurven.

+214%

Konverteringsrate

+32%

Average Order Value

+43%

Pages per session

+38%

Session duration

Strategi: Det rigtige indhold og optimering

Løsningen var det rigtige mix af indhold og optimering. Ved at fokusere på optimering af Google My Business-lokationen for hvert enkelt varehus og ugentlige posts har vi sammen med Elgiganten skabt en stærk lokal tilstedeværelse på både brand og generiske søgninger. Samtidig har vi også haft mulighed for at lede brugere ind på specifikke landingssider - bl.a. den digitale tilbudsavis.

Effekt: Flere salg og større ordrer

Effekten er Ikke til at tage fejl af. Brugere, der kommer via Google My Business, konverterer mere end dobbelt så ofte sammenlignet med øvrige brugere, der besøger Elgiganten. De brugere, som åbner den digitale tilbudsavis, lægger samtidig mere i indkøbskurven. De interagerer generelt også mere med indholdet på hjemmesiden.
Kvaliteten af trafik fra Google My Business er højere end den generelle trafik til websitet - der i forvejen er høj. Det gælder både de brugere, der klikker sig ind via en post eller et link på Elgigantens Google My Business-lokationer.

“Vi har tydeligt set, at arbejdet med Google My Business har båret frugt. Her er vi især lykkedes med at synliggøre de nye digitale aviser samt øge kvaliteten af trafik og derved flytte kunder fra de traditionelle trykte tilbudsaviser.”

Michael Laursen / Team Lead Digital Marketing, Elgiganten