Cases

We.Care

Strategi på tværs af SEO, Google Ads og Facebook

Problemstilling: Svær definerbar målgruppe

We.Care udbyder autoriseret psykologhjælp online. We.Care havde brug for at blive klogere på deres målgruppe, samt optimere deres marketingmix og skabe en sammenhængende strategi på tværs af SEO, Google Ads og Facebook-annoncering. Den primære udfordring var at annoncere effektivt til en svær definerbar målgruppe.

We.Care er i dag Danmarks største online psykologpraksis

Automatisering af den betalte annoncering og en test-and-learn-tilgang skabte signifikante resultater.

x7

Organisk trafik

x3

Eksponeringer

x5

Omsætning

x2

Lavere avg. CPC

Strategi: Automatisering og test-and-learn

Løsningen har været en øget grad af automatisering af den betalte annoncering samt en test-and-learn-tilgang. I vores test-and-learn-tilgang bliver vi kontinuerligt klogere på, hvilke strategiske budskaber der rammer rigtigt, samt hvilke taktiske greb der sikrer den bedste performance. Det har resulteret i et stærkt content-setup, hvor der udvikles relevant indhold til brugeren på baggrund af førstepartsindsigter.

“I iProspect har vi fundet den sparringspartner, vi har ledt efter, i forhold til at modtage højt specialiseret rådgivning, der tager direkte afsæt i en dyb forståelse for vores forretning. Det har allerede medført en markant forbedring i vores performance.”

Thomas Astrup / Chief Marketing Officer, We.Care

Effekt: Danmarks største online psykologpraksis

Effekten har været signifikant. Da We.Care blev håndteret af andre bureauer, var fremgangen lav og dyr. Efter skiftet til iProspect og de strategier vi i fællesskab har tilrettelagt og eksekveret, har vi set over en femdobling af omsætningen på ganske kort tid. Det betyder, at We.Care i dag er Danmarks største online psykologpraksis.