Työmme

LOISTAVA ÄÄNI, KAIKKILLA

Sonos

TODELLISUUS

Älykaiutinteollisuuden nopea laajentuminen on tuonut sekä niche-kaiutinbrändit että globaalit teknologiamagneetit kovaan kilpailuun. Sonos, varhainen innovaattori ja alan haastaja, päätti kasvattaa markkinaosuuttaan luomalla suoraan kuluttajille suunnatun kampanjan, jossa on erinomainen äänenlaatu. Haasteenamme oli esitellä Sonosin brändiarvoja ja yhdistää brändi laadukasta ääntä etsiviin kuluttajiin – oikeissa hetkissä ja oikealla mielentilalla. Ei niin yksinkertainen tehtävä ... resonoi äänen ystäville teollisuuden melun kakofonian joukossa!

STRATEGIA

OOH – Käytimme kodin ulkopuolella olevaa mainontaa ikonisissa musiikkipaikoissa, kuten Pariisin ooppera- ja filharmoniassa, Hampurin telakoilla ja kulttuuriympäristöissä Kööpenhaminasta Chicagoon.

Podcastit – Teimme yhteistyötä suosittujen podcast-isäntänä, erityisesti Sonoksen fanien kanssa, antaaksemme yleisölleen aitoja suosituksia Sonos-tuotteiden äänenlaadusta.

Brilliant Sound -keskittimet – Teimme yhteistyötä kumppaneiden kanssa luodaksemme mittatilaustyönä Brilliant Sound -keskittimiä, joista jokainen on suunniteltu houkuttelemaan yleisöä Sonosin premium-ääniympäristöön. MDN

Numerot

82%

tietoisuuden kasvu OOH-strategian ansiosta

19%

kuluttajat yhdistävät Sonosin ylivertaiseen äänenlaatuun podcast-sponsoroinnin ansiosta

40%

Prime-käyttäjät napsautivat nähdäkseen Brilliant Sound -keskuksen Amazon Primessa

400%

kasvua Sonosin suoraan kuluttajille tarjouksessa vain kuudessa kuukaudessa