Työmme

Vapaa Olla Kuningas

Budweiser

TODELLISUUS

Mitä tulee yksilöllisyyteen ja seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin, nigerialainen yhteiskunta voi olla suvaitsematon. Budweiser loi alustan, joka tarjosi tukea maan syrjäytyneille nuorille. Auttoimme King of Beersia näyttämään nigerialaisille, että heidän omaksuminen tekee ihmisestä kuninkaan.

STRATEGIA

Budweiser pyrki rohkaisemaan nigerialaisia ​​esittelemään persoonallisuutensa yhteiskunnassa, joka on päättänyt rajoittaa tällaista ilmaisua. Kampanja käynnistyi videolla nuorista nigerialaisista taiteilijoista ja persoonallisuuksista, jotka ovat pukeutuneet kahden uraauurtavan nigerialaisen suunnittelijan The King’s Stitch Collection -vaatekaappiin. Budweiser oli tilannut heidät tekemään muodin luottamuksen ja vapauden, jota vahvistivat videon tunnuslauseet, kuten "Unfollow the norma" ja "Miksi sovi, kun voin erottua joukosta".

Kampanjaa täydennettiin radiomaininnoilla, elokuvasijoitteluilla, TV-kumppanuuksilla ja digitaalisilla kodin ulkopuolisilla kampanjoilla, jotka auttoivat levittämään King’s Stitch -sanomaa. Näissä sijoitteluissa esitettiin mainoksessa esitellyt persoonallisuudet, kuten "Unelmamme ovat voimassa" ja "Ei kliseitä sallittu".

Numerot

Budweiserin muotipainotteinen kampanja rohkaisi nuoria nigerialaisia ​​ilmaisemaan itseään usein vihamielisen yhteiskunnan edessä.

100%

Koko King's Stitch Collection myytiin loppuun muutamassa päivässä

1000+

vuorovaikutus - sai paljon sitoutumista Twitteriin yhdellä Twitter-säikeellä

“VALITAN OLLA LUOVUUDEN JA UUSIEN POLKUJEN VOIMA, ON AIKA LOPPUTA STEREOTYPEISTA. AIKA LUODA UUSI IMAGE.”