Työmme

VOITTOA KOVILLA MARKKINOILLA

Todellisuus

Covid-19 pakotti liiketoiminnan sulkemaan, kun saavutimme huippukaupan. Vuoden 2020 saaminen takaisin raiteilleen haasteena oli saada Parkdean Resorts mieleen ja antaa niille arvovaltainen asema asiakkaiden mielissä.

Vuoden 2020 suunnittelu keskittyi aluksi suoravastauskanaviin. Näiden uudelleen syttymisen odottaminen pudottaisi meidät kilpailijoiden taakse, kun kysyntä palaa, uusia brändäyskanavia ja uusia luovia konsepteja tarvittiin.

Jotta voimme hyödyntää hiljaisia ​​markkinoita, alennettuja sisääntulokustannuksia ja vangittua yleisöä, meidän oli toimittava nopeasti. Meillä oli 2 kuukautta aikaa ensimmäisistä ideoista lanseeraukseen.

STRATEGIA

Päätimme TV & Sponsorship -lähestymistavan lanseerataksemme uuden brändiehdotuksen. Radio & Pressin vahvistama, ja sitä tukee aggressiivinen lähestymistapa digitaalisuuteen, mukaan lukien VOD, Paid Social, HPTO, Sponsored Forums -keskustelut ja PPC. Otimme käyttöön noin 4 ohjaavaa periaatetta: Yleisö, tietoisuus, auktoriteetti ja saavutettavuus.

Kotimaan lomalle tarjottiin mahdollisuus kasvaa ja myydä ulkomaanmatkailua paremmin, aiomme olla tämän maksun kärjessä.

Numerot

24%

ABL Share of Voice, enemmän kuin 6 % ennen kampanjaa

42%

CPC:n alennus vuositasolla

68%

CPA:n lasku vuositasolla

“iProspect vastasi nopeasti kaikkien aikojen häiritsevimmän ajanjakson aikana. Kampanja asetti meidät markkinajohtajan asemaan vuodelle 2020 ja vahvisti meidät tulevaisuutta ajatellen.”

Jonathan Alcock / Marketing Director